Hi, ik ben Jamie.

Jamie Verkerk Western Horses heb ik opgezet om een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met het Western paardrijden en aanverwante diensten.
Van jongs af aan draai ik samen met mijn ouders al mee in het familie manege bedrijf waarbij ik veel ervaring heb opgedaan en staan kwaliteit en service voor mens én paard bij mij hoog in het vaandel.

Ikzelf rij al vanaf zeer jonge leeftijd Western, eerst in de Western onderdelen Western Pleasure, Western Horsemanship, Hunter under saddle, Hunt Seat Equitation en Trail, alvorens ik jaren geleden mijn ultieme passie vond in het Reining rijden. 

In zowel binnen- als buitenland rij ik in lokale,  NK en EK wedstrijden en heb ik ruiters wedstrijd klaar gemaakt en landelijk begeleid.
Vanaf 2009 t/m 2011 heb ik in het Nederlands jeugdteam gezeten van de NQHA, en sinds 2011 zit ik in het Nederlands Jeugdteam van de KNHS.

 Ik verzorg momenteel o.a Western lessen te Aalsmeer voor ieder niveau (voor mensen met een eigen paard (ook op locatie) of op onze eigen Western manege paarden). Verder verzorg ik trainingen van paard en ruiter, workshops/ clinics voor paardenliefhebbers.

Ik ben officieel KNHS Western instructeur en geef met veel plezier les aan jong en oud, beginners en gevorderden, angstig of avontuurlijk, fit of met een beperking, wedstrijd en recreatie ruiters!

Het plezier beleven van het Western rijden is voor iedereen haalbaar. 

Ook in onze lessen vind je onze kwaliteit en service terug: op maat gemaakte privé lessen, kleinschalige ''groepslessen'' (max 2 deelnemers).
(voor meer informatie over onze paardrijlessen klik hier.


Je bent van harte welkom bij Jamie Verkerk Western Horses!
 
      Afbeelding invoegen
Jamie Verkerk Western Horses

Telefoon: 06- 13 79 57 27
Mail: jamieverkerk@hotmail.com

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DISCLAIMER COPYRIGHT. 
Deze gehele website en alle andere uitingen van Jamie Verkerk Western Horses en Jamie’s Show Design zijn bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten en potentiële klanten van JVWH en JSD. JVWH en JSD besteedt de uiterste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt door JVWH en/of JSD 
Auteursrecht voorbehouden
Niets uit deze publicatie mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JVWH of JSD openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in enige digitale, elektronische, optische of andere vorm of (en dit geldt zonodig in aanvulling op het auteursrecht) het reproduceren ten behoeve van een onderneming, organisatie of instelling of voor eigen oefening, studie of gebruik welk(e) niet strikt privé van aard is of voor het overnemen in enig dag-, nieuws- of weekblad of tijdschrift (al of niet in digitale vorm of online) of in een radio en/of televisie uitzending.

Het is niet toegestaan deze site te framen.  
Bij overtredingen van deze disclaimer behoudt JVWH en/of JSD zich voor om naar eigen inzicht gebruikskosten aan de schender in rekening te brengen. 
Wilt u iets uit onze uitgaves gebruiken? Neem dan van te voren contact op met JVWH of JSD. Gebruik van (een van) onze uitingen zonder schriftelijke toestemming wordt beschouwd als overtreding en is derhalve geldelijk belastbaar door JVWH en/of JSD. Contact