Hi, ik ben Jamie.

JVWH heb ik opgezet om een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met het Western paardrijden en aanverwante diensten.
Van jongs af aan draai ik samen met mijn ouders al mee in het familie manege bedrijf waarbij ik veel ervaring heb opgedaan en staan kwaliteit en service voor mens én paard bij mij hoog in het vaandel.

Ikzelf rij al vanaf zeer jonge leeftijd Western, eerst in de Western onderdelen Western Pleasure, Western Horsemanship, Hunter under saddle, Hunt Seat Equitation en Trail, en heb mijn ultieme passie daarna gevonden in het Reining rijden. 

In zowel binnen- als buitenland rij ik in lokale,  NK en EK wedstrijden en heb ik ruiters wedstrijd klaar gemaakt en landelijk begeleid.
Vanaf 2009 t/m 2011 heb ik in het Nederlands jeugdteam gezeten van de NQHA, en sinds 2011 heb ik 6 jaar in het Nederlands Jeugdteam van de KNHS gezeten.

 Ik verzorg momenteel o.a Western lessen te Aalsmeer voor ieder niveau (voor mensen met een eigen paard (ook op locatie) of op onze eigen Western manege paarden). Verder verzorg ik trainingen van paard en ruiter, workshops/ clinics voor paardenliefhebbers.

Ik ben officieel KNHS Western instructeur én WRAN Erkend Trainer en geef met veel plezier les aan jong en oud, beginners en gevorderden, angstig of avontuurlijk, fit of met een beperking, wedstrijd en recreatie ruiters!

 

Het plezier beleven van het Western rijden is voor iedereen haalbaar


Ook in onze lessen vind je onze kwaliteit en service terug: op maat gemaakte privé lessen, kleinschalige ''groepslessen'' (max 2 deelnemers).
(voor meer informatie over onze paardrijlessen klik hier.)


Per oktober 2019 mag ik mezelf ook Equissage Specialist noemen!


Je bent van harte welkom bij Jamie Verkerk Western Horses!

 

Jamie Verkerk Western Horses
Telefoon: 06- 13 79 57 27
Mail:
jamieverkerk@hotmail.com