Per 8 oktober beschik ik over een een Niagara Equissage Pulse Fysiotherapie apparaat!

Vanwege zeer positieve resultaten en effectiviteit wordt Equissage wereldwijd gebruikt door dierenartsen, fysiotherapeuten,trainers en ruiters in alle vooraanstaande landen. Equissage
staat bekend als de meest veelzijdige, veilige en eenvoudig te gebruiken manier om je paard in
topvorm te houden. Equissage is een essentieel instrument om de gezondheid van je paard te managen, natuurlijk herstel te bevorderen en de prestaties te verhogen.

Equissage Pulse levert krachtige Cyclodische vibratie (Horizontaal,verticaal en roterend) massage aan het gehele lichaam. Doormiddel van wetenschappenlijk onderzoek is bewezen dat deze bedraagt aan verbetering van de bloedcirculatie, lymfedrainage, ontspanning en gewrichts mobiliteit en kan bijdragen aan het genezings en herstel proces bij revalidatie van een grote meerderheid van blessures en condities. Medische onderzoeken hebben bewezen dat Equissage de paslengte van een paard met een gemiddelde van 21% kan verbeteren,
en de hakpeeshoek met een gemiddelde van 9%. Tevens was er een verbetering van het uithoudingsvermogen, verbetering van snelheid en paslengte waardoor het paard in hoger tempo in snellere tijd een langere afstand kan afleggen. Dit alles zonder benodigdheden van medicatie.

Wanneer kun je dit doen voor je paard??
Voor een betere bloed circulatie, als je wond en littekenweefsel genezing wil versnellen, als je paard spier, pees of rugproblemen heeft, andere kreupelheden, maag en darm problemen, voor de warming up & cooling down, paarden met PSSM, oedeem, CPL en andere afvalstoffen/vocht ophopingen en stagnaties. En verder is het super goed voor de totale mentale én lichaams ontspanning!!

Een behandeling met alleen de rugpad/singel is €35,-
Een behandeling met de rugpad/singel én handunit kost €45,-
Bij aanschaf van een 10 rittenkaart krijg je 2 behandelingen gratis!

In de maand oktober geef ik €5 korting per behandeling! Dus boek snel je behandeling in!

Voor meer informatie:

https://www.niagaraequissagebenelux.com/nl

Pb mij, of app gerust!
0613795727

Liefs Jamie